Unguent de galbenele cu unt de Kokum – Pret 9 lei / cutie 30ml

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală

COMPOZIȚIE :

Macerat din flori de gălbenele în ulei de soia presat la rece, cu un adaos de vitamina E, ceară de albine, unt de kokum, miere de castan, glicerina vegetala și ulei esențial de portocală. NU conține aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenți de conservare sintetici.

ACȚIUNE:

Nutritivă și emolientă, îmbunătățește elasticitatea pielii, antiîmbătrânire, antioxidant, calmează și catifelează pielea, regeneratore, susține bariera proprie pielii, penetranta, ușor de absorbit de piele fără a lăsa senzația de gras, regenerator și protector pentru păr, foarte stabil oxidativ, antiinflamatoare, antiseptica și antibacteriană

Gălbenelele conțin flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice. Extractul de gălbenele este bogat în fitosteroli și conține antioxidanți care protejează celulele organismului. Petalele florii de calendula conțin helianol, un component al alcoolilor triteptenici, cu puternic efect antiinflamator, antiseptic si antibacterian atunci când este aplicat pe piele. De asemenea, extractul de galbenele poate ajuta și în cazul tenului uscat sau îmbătrânit. Grație efectului hidratant, unguentul de gălbenele, este produsul ideal pentru tenul uscat si sensibil. El poseda calităti vitaminizante, stimulează procesele de regenerare, menține elasticitatea cutanată.

Ceara de albine contine mulți acizi grași saturați, alcooluri monohidroxilice macromoleculare, glucide saturate, carotinoide, vitamina A, antibiotice si alte substante bactericide. Ea hrănește și protejează pielea, amplifică funcțiile de barieră ale tegumentelor, manifestă efect emolient și hidratant.

Acetatul de tocoferil (Vitamina E) reprezintă un component cosmetic extraordinar, este un antioxidant activ. Ea protejează lipidele epidermice și fibrele colagene de oxidare și distrugere, mentinând astfel elasticitatea pielii. Protejează împotriva îmbătrânirii precoce, cauza careia este acțiunea factorilor nocivi ai mediului. Manifestă potențial de hidratare și de elasticitate.

Untul de Kokum este apreciat pentru conținutul complex de acizi grași și recunoscut pentru proprietățile regeneratoare, nutritive și emoliente, fiind o bună alegere pentru produse cosmetice de îngrijire a pielii deteriorate și a pielii uscate în special. Are o textură densă, non-grasă, se absoarbe rapid în piele. Garcinolul, un ingredient activ important regăsit în fructele de kokum, este o substanță cu proprietăți antibacteriene, antioxidante și antiinflamatorii. Din semințele acestui fruct se extrage untul de kokum, apreciat atât datorită compoziției sale echilibrate de acid stearic, palmitic și oleic, cât și datorită profilului sensorial.

Mierea de castan are următoarele proprietăți valoroase pentru corpul uman:
– antiseptic – potrivit pentru tratarea rănilor, tăieturilor, inflamațiilor și iritațiilor de pe piele
– anti îmbătrânire – prin refacere celulară
Glicerina vegetala: Hidratează în mod eficient pielea, întărește funcția de barieră a pielii, păstrând apa în piele; Previne deshidratarea pielii; Efect anti-îmbătrânire;

Uleiul esențial de portocală are proprietăți energizante și stimulante, are un conținut ridicat de antioxidanți și contribuie la menținerea stării generale de sănătate.

ADJUVANT

Pentru pielea uscată, lipsită de elasticitate, ten matur, ridat, piele deteriorată, crăpată, cu fisuri sau bătături, îngrijirea mâinilor și picioarelor, îngrijirea buzelor, păr uscat, casant, lipsit de vitalitate, iritații.

MOD DE UTILIZARE:

Se aplică local de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Utilizare cosmetică: Pentru orice tip de piele se aplică dimineața și seara pe gât, mâini, iar prin tamponare usoară pe ridurile din jurul ochilor, seara la culcare.

CONTRAINDICAȚII: Alergie la oricare dintre componentele produsului .

MOD DE PĂSTRARE: A se pastra la temperatura de 15-23° C, în locuri uscate și întunecoase, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației.

PREZENTARE – Cutie 30ml.

Pentru comenzi si detalii produse va rugam trimiteti email la:

galbenele.eu@gmail.com

S-ar putea să-ți placă și...