Unguent de galbenele cu musetel – Pret 9 lei / cutie 30ml

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală

COMPOZIȚIE unguent de galbenele:

Macerat din flori de gălbenele în ulei de soia presat la rece, cu un adaos de vitamina E, macerat din flori de mușețel în ulei de soia presat la rece, ceară de albine, unt de shea, miere de castan, glicerina vegetala. NU conține aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenți de conservare sintetici.

ACȚIUNE:

Descongestionantă, antiseptică, nutritivă, tonifiantă, bactericidă, antiinflamatoare, activează circulația sangvină, cicatrizantă, emolientă

Gălbenelele conțin flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice. Extractul de gălbenele este bogat în fitosteroli și conține antioxidanți care protejează celulele organismului. Acesta ajută la tratarea cicatriciilor inestetice, zgârieturilor sau a pielii afectatate de eczeme și micoze precum și de răni, degerături, plăgi post-operatorii. Petalele florii de calendula conțin helianol, un component al alcoolilor triteptenici, cu puternic efect antiinflamator, antiseptic si antibacterian atunci când este aplicat pe piele. De asemenea, extractul de galbenele poate ajuta și în cazul tenului uscat sau îmbătrânit.

Mușetelul este renumit pentru aroma sa subtilă de ierburi proaspete, precum și pentru beneficiile sale terapeutice și calmante asupra pielii. Are proprietăți blânde, antiinflamatorii, antiseptice si calmante. Este recomandat în tratarea pielii uscate sau iritate.

Ceara de albine contine mulți acizi grași saturați, alcooluri monohidroxilice macromoleculare, glucide saturate, carotinoide, vitamina A, antibiotice si alte substante bactericide. Ea hrănește și protejează pielea, amplifică funcțiile de barieră ale tegumentelor, manifestă efect emolient și hidratant.

Acetatul de tocoferil (Vitamina E) reprezintă un component cosmetic extraordinar, este un antioxidant activ. Ea protejează lipidele epidermice și fibrele colagene de oxidare și distrugere, mentinând astfel elasticitatea pielii. Protejează împotriva îmbătrânirii precoce, cauza careia este acțiunea factorilor nocivi ai mediului. Manifestă potențial de hidratare și de elasticitate.

Mierea de castan are următoarele proprietăți valoroase pentru corpul uman:
– antiseptic – potrivit pentru tratarea rănilor, tăieturilor, inflamațiilor și iritațiilor de pe piele
– anti îmbătrânire – prin refacere celulară
Glicerina vegetala: Hidratează în mod eficient pielea, întărește funcția de barieră a pielii, păstrând apa în piele; Previne deshidratarea pielii; Efect anti-îmbătrânire;

Untul de Shea este foarte apreciat grație proprietăților sale nutritive, protectoare, regeneratoare. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile susțin calitățile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizării, hrănirea țesutului cutanat, protecția pielii împotriva factorilor de mediu, reducerea iritațiilor, revitalizarea podoabei capilare.

ADJUVANT

Dermatite, eczeme, alergii, reumatism, răni, cicatrici, micoze, ulcere varicoase, hemoroizi, varice, arsuri, plăgi postoperatorii, noduli, degerături.

MOD DE UTILIZARE:

Se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Utilizare cosmetică: Pentru tenuri normale, uscate si palide se aplică dimineața și seara pe față(cu precauție pentru a nu îngășa tenul), gât și mâini.

Indicată si pentru masaj.

CONTRAINDICAȚII: Alergie la oricare dintre componentele produsului .

MOD DE PĂSTRARE: A se pastra la temperatura de 15-23° C, în locuri uscate și întunecoase, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației

PREZENTARE – Cutie 30ml.

Pentru comenzi si detalii produse va rugam trimiteti email la:

galbenele.eu@gmail.com

S-ar putea să-ți placă și...